Pasca cu fructe

de Adriana G in Torturi, 16 Apr 2012 | 7203 vizualizari

 

Eu i-as spune chiar tort diplomat....dar asa scrie in reteta....pasca cu fructe.....! Niciodata nu am facut decat pasca traditionala si anul acesta am vrut sa incerc si altceva.....si mi-a placut !

 

INGREDIENTE

  • 200 gr piscoturi
  • 8 oua
  • 500 ml lapte
  • 500 ml smantana pt frisca
  • 500 gr zahar
  • 35 gr gelatina
  • 2 banane
  • 2 kiwi
  • esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu fructe:

- inmoi gelatina in putin lapte

- bati smantana cu o lingura de zahar pana se face frisca

- amesteci 450 gr zahar cu ouale si cu laptele si fierbi pana se ingroasa, apoi lasi sa se raceasca

- adaugi frisca, gelatina si esenta de vanilie

- intr-o forma asezi o folie de plastic iar pe fund pui un strat de rondele de fructe

- pe lateral pui piscoturi asezate vertical, torni jumatate din compozitie, mai pui un rand de fructe taiate rondele si torni restul de compozitie

- lasi la frigider pana se intareste apoi rastorni pasca pe un platou si o ornezi cu frisca sau o lasi ca atare

 

RETETA IN IMAGINI

Pasca cu fructe-0
Pasca cu fructe-1
Pasca cu fructe-2

COMENTARII (41)

Adriana G 1

19.04.2012, 18:37

Multumesc!

MIUTA 1

30.05.2012, 14:44

Excelent arata

Adriana G 1

30.05.2012, 15:19

Multumesc Miuta! Si este la fel de gustos pe cat de aspectuos....!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04