Pasca cu orez si branza

de danielaR in Prajituri, 12 Noi 2013 | 2110 vizualizari

 

chiar daca nu e paste am gasit o reteta interesanta de pasca cu orez.e superrrrrr si vo recomand cu incredere!

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 1 galbenus,
  • 3 linguri zahar,
  • sare,
  • 175 gr unt,
  • 5 linguri smanatana,
  • 1 praf de copt,
  • faina cat cuprinde
  • crema de branza:
  • 300 gr branza dulce,
  • 100 gr cascaval ras,
  • 4 linguri zahar,
  • zeama de lamaie,
  • 2 galbenusuri
  • crema de orez:
  • 250 gr orez,
  • 4 linguri zahar,
  • 3 albusuri,
  • 1 lingura scortisoara,sare
  • decor:ciocolata topita
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu orez si branza:

blatul: Untul il frecam cu zaharsi putina sare.adaugam gaLbenusul si smantana.

Punem si faina si praful de copt.Framantam un aluat nelipicios pe care il dam la rece 20 min

Crema de branza:amestecam branza cu cascavalul.Punem zeama de lamaie,zaharul si galbenusurile

Orezul il fierbem si il dam la rece. batem albusurile spuma si punem peste orez si deasupra scortisoara

Intr-o tava rotunda punem aluatul. Il intindem bine pe peretii tavii. Punem crema de branza si deasupra orezul

Dam la cuptor pana trece testul scobitorii

Decoram cu ciocolata topita

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pasca cu orez si branza 277464
retete culinare - Pasca cu orez si branza 277465
retete culinare - Pasca cu orez si branza 277466
retete culinare - Pasca cu orez si branza 277467
retete culinare - Pasca cu orez si branza 277468
retete culinare - Pasca cu orez si branza 277469
retete culinare - Pasca cu orez si branza 277470

COMENTARII (6)

Teo 1

12.11.2013, 21:00

Este tare buna si consistenta!

nadea68 1

12.11.2013, 21:25

AnyCostescu 1

04.04.2015, 23:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L