Pasca cu visine si merisoare

de Bya Ralu in Dulciuri, 19 Apr 2014 | 1174 vizualizari

 

Reteta este luata de la laurici,am modificat eu putin dar e super buna!Multu de reteta>:D<
http://www.bucataras.ro/retete/pasca-cu-branza-dulce-si-visine-45809.html

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza de vaci
  • 150 g zahar
  • 3 oua
  • 400 g faina
  • 50 g unt topit
  • 1 cana jumatate de lapte
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 200 g visine congelate
  • 30 g merisoare
  • coaja de portocala
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu visine si merisoare:

Faina se amesteca cu praful de copt si jumatate din cantitatea de zahar.

Cealalta jumatate de cantitate de zahar se amesteca cu ouale,esenta de vanilie,coaja de portocale,dupa care adaugam branza de vaci si merisoarele.

Peste faina se adauga untul topit,laptele si compozitia de branza,se amesteca bine pana se incorporeaza toate ingredientele.

O forma de silicon se unge cu unt ,se toarna compozitia,iar visinele se curata de samburi si se pun jumatati deasupra.

Se da la cuptor la foc mediu pentru 45-60 minute.

Se pudreaza cu zahar pudra

 

TIPS-URI

1

Eu am folosit o forma de silicon trandafir si o forma mai micuta.

RETETA IN IMAGINI

Pasca cu visine si merisoare-0
Pasca cu visine si merisoare-1
Pasca cu visine si merisoare-2
Pasca cu visine si merisoare-3
Pasca cu visine si merisoare-4
Pasca cu visine si merisoare-5
Pasca cu visine si merisoare-6

COMENTARII (42)

laura_n

laura_n 1

23.04.2014, 17:13

ce frumos ai facut-o ma bucur ca ti-a placut!

Bya Ralu

Bya Ralu 1

23.04.2014, 20:34

claudia

Bya Ralu

Bya Ralu 1

23.04.2014, 20:34

tot ce faci tu e bun laurici

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!