Pasca fara aluat

de ralu_ca in Dulciuri, 13 Apr 2015 | 1040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1 kg branza dulce de vaci
  • 400 g smantana
  • 200 g unt
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri gris
  • 5 linguri faina
  • 200 g stafide
  • esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Intr-un vas am amestecat bine ouale cu zaharul, apoi am adaugat branza, vanilia, untul la temperatura camerei omogenizand foarte bine. Se adauga faina si grisul putin cate putin, incorporam smantana si la final stafidele. 

Turnam compozitia intr-o tava rotunda unsa cu unt si tapatata cu faina, dar si una de silicon si introducem la cuptor approx 50 min, pana ce se rumeneste bine.

Este delicioasa si foarte usor de preparat.

Pofta buna !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pasca fara aluat 375554
retete culinare - Pasca fara aluat 375555
retete culinare - Pasca fara aluat 375558
retete culinare - Pasca fara aluat 375559
retete culinare - Pasca fara aluat 375560
retete culinare - Pasca fara aluat 375561
retete culinare - Pasca fara aluat 375562
retete culinare - Pasca fara aluat 375563
retete culinare - Pasca fara aluat 375564
retete culinare - Pasca fara aluat 375565
retete culinare - Pasca fara aluat 375566
retete culinare - Pasca fara aluat 375567

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (10)

diaconta 1

13.04.2015, 16:54

Mie imi place pasca cu multa branza dar totusi raman la reteta traditionala

Rocsi 1

13.04.2015, 19:38

Sigur este foarte buna!

Geanina87 1

14.04.2015, 19:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S