Pasca fara aluat pentru copii

de Steffy in Mancare copii, 10 Apr 2015 | 11329 vizualizari

 

Pentru fetita mea de un anisor, am experimentat o pasca altfel, cu branza calcica si miere. A iesit delicioasa si mititica a gustat-o, nu a refuzat-o ca pe alte gustari. :)

 

INGREDIENTE

  • 350 g branza calcica (facuta din lapte de vaca si sucul de lamaie)
  • 3 oua mari de tara
  • 200 g smantana Napolact, 15% grasime
  • 100 g unt Raraul, 82% grasime
  • 6 lingurite cu varf de miere
  • 4 linguri cu varf faina Boromir tip 000
  • 100 g stafide
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat pentru copii:

Punem ouale intr-un castron, adaugam mierea si mixam bine.

Adaugam branza maruntita si untul la temperatura camerei si omogenizam foarte bine amestecul. Punem apoi faina, putin cate putin.

Amestecam bine, adaugam smantana si jumatate din stafide. Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, iar deasupra punem restul de stafide. Introducem la cuptor, la foc mic, pentru 60 de minute ( cuptorul a fost incins inainte).

Lasam pasca sa se raceasca, eventual peste noapte, o scoatem din tava si o pastram la frigider.

E delicioasa atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari!

Sa aveti succes cu ea la pitici!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat pentru copii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Inimioare cu cubulete de ton