Pasca fara coca

de Brindusa in Prajituri, 6 Apr 2010 | 25062 vizualizari

 

Pasca a la mama

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza de vaci grasa
  • 500 g mascarpone (sau smanatana foarte grasa)
  • 500 g zahar pudra
  • 8 oua, separate
  • 4 linguri gris
  • 100 g stafide
  • arome: vanilie, coaja lamaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara coca:

Incalzeste cuptorul la 180C

Bate albusurile spuma. Amesteca (poti folosi mixerul) celelalte ingrediente. Cu o paleta incorporeaza usor albusurile. Coace la cuptor 35 minute (sau pana ce se intareste compozitia).

 

RETETA IN IMAGINI

Pasca fara coca-0
Pasca fara coca-1
Pasca fara coca-2

COMENTARII (26)

Panacris

Panacris 1

01.04.2013, 11:54

Alexandra Burz

Alexandra Burz 1

01.03.2014, 12:58

Super, o sa o incerc cu siguranta

Panacris

Panacris 1

11.04.2015, 18:38

Tocmai e la cuptor, minunăția asta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!