Pasta al aglio, olio e .....chilli

de Brindusa in Spaghete, 29 Ian 2010 | 2610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 catei de usturoi taiati in cateva bucati + 1 catel intreg
  • 4 ansoa (asta e optional, da' aveam prin casa)
  • ulei de masline extravergine (cam 100 ml)
  • paste (la mine au fost pappardelle)
  • niste ardei iute taiat mic (eu n-am avut, asa ca am folosit pudra de chilli)
  • busuioc verde sau patrunjel, taiate marunt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta al aglio, olio e .....chilli:

Mai intai am pus usturoiul taiat si chilli in ulei si l-am lasat 1, ora ca sa aromatizezeze uleiul.


Am fiert pastele in apa cu sare dupa cum a scris pe cutie. In timpul asta intr-o tigaie am pus putin ulei si am prajit catelul de usturoi. L-am scos din tigaie cand a devenit auriu, am pus fileurile de ansoa si am amestecat pana s-au topit. Am adaugat 1 polonic din apa in care au fiert pastele, apoi pastele si uleiul aromatizat (strecurat). Am amestecat bine sa se intrepatrunda aromele si sa scada apa, am presarat verdeata si..... gata mancarea!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pasta al aglio, olio e .....chilli 15356
retete culinare - Pasta al aglio, olio e .....chilli 15357
retete culinare - Pasta al aglio, olio e .....chilli 15358

COMENTARII (6)

Bunica 1

30.01.2010, 17:34

Si pentru mineeee! Arata super

mamidesara 1

08.05.2010, 19:01

am facut si eu, foarte bune, daca iti place picant

Brindusa 1

08.05.2010, 23:17

mamaidesara, depinde cat chilli pui. La mine a fost mai usurel ca a mancat si fimiu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!