Pasta de ardei

de alexa_oct in Conserve, 3 Oct 2012 | 3022 vizualizari

 

Mi-au ramas in gradina si ardei kapia si gogosari mai micuti pe care nu i-am putut pune la murat...asa ca m-am gandit sa fac si niste pasta de ardei...am facut cateva borcanele si cu ardei iute,sotul meu fiind innebunit dupa tot ce e picant...

 

INGREDIENTE

  • ardei kapia
  • gogosari
  • ulei-2,3 linguri
  • sare
  • Nu as putea sa va dau cantitatile,pentru ca,sincer,eu am pus dupa ochi si doar sotul a gustat pentru "iuteala"
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei:

Am curatat ardeii impreuna cu sotul meu,pentru ca...asta ca o paranteza,tin sa va spun ca ii place sa ma ajute intr-ale bucatariei..si de cele mai multe ori,unele retete ii ies mai bune lui:D...sa continuam...i-am dat prin robot.

Intr-o cratita mai mare am pus uleiul la incins si peste am adaugat ardeii pe care iam lasat sa fiarba pana ce s-a ingrosat toata minunatia...am luat-o de pe foc,am potrivit-o de sare,am asezat-o frumusel in borcanele,cu cate o aspirina si apoi cu o patura le-am acoperit pana a doua zi....

 

 

COMENTARII (17)

Ina 1

26.10.2012, 14:35

La multi ani!

alexa_oct 1

10.11.2012, 15:31

Multumesc pentru urarile de ziua mea...abia acum am intrat:*:*:

miki_a 1

26.10.2015, 12:13

La multi ani!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: