Pasta de ardei cu rosii

de Laly in Bulion, 30 Aug 2012 | 14967 vizualizari

 

Si daca tot vine toamna cu pasi repezi,am zis sa ma gaseasca cu camara plina.

 

INGREDIENTE

  • 20 de ardei capia rosii
  • 2 kg rosii
  • sare dupa gust
  • 1 aspirina la 1 kg de lichid
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei cu rosii:

Spalam ardeii si rosiile.Punem o oala cu apa la foc .Punem rosiile cateva minute,apoi le curatam de pielite.Eu le-am dat prin blender,apoi le-am trecut prin strecuratoare sa ramana numai sucul.Cine doreste le poate da prin masina de separat rosii,dar mie mi se pare mai complicat asa si o munca mai mare.A mers mai usor asa date prin blender.Deci cum spuneam,ardeii spalati si curatati de cotoare se dau prin masina de tocat.Intr-o oala mare punem ardeii si sucul de rosii.Lasam sa fiarba la foc mic (sa nu se lipeasca) pana ajunge la consistenta dorita.Eu am bagat blenderul si am facut o pasta gen bulion.Cine doreste poate lasa pasta asa cum este.Adaugam sare dupa gust,eu nu pun foarte multa sare.Punem intr-un castronel atatea aspirine cati litri de suc avem.Punem din lichid si lasam sa se topeasca aspirina,apoi punem aspirina cu sucul peste toata cantitatea de pasta.Punem bulionul in borcanele sau in sticle curate si uscate.Punem capacul si depozitam in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
SOS "UNCLE BEN'S" DE CASA