Pasta de ardei iute cu busuioc

de Rux in Bulion, 20 Sep 2011 | 9365 vizualizari

 

Iuteeeeeeeee...de-ti ia gura foc.....dar perfecta !

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ardei iuti
  • 1 lingura de busuioc uscat
  • 1 lingura sare
  • 2 linguri ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei iute cu busuioc:

Mod de preparare pasta de ardei iute cu busuioc:

Aici vine chinul...insa nu abandonati caci merita!

Se iau ardeii iuti pe rand se taie pe jumatate se spala sub jet de apa( cu mare grija) ustura tare si aerul pe care il respirati...

Apoi se dau ardeii prin masina de tocat( nici aici nu ati scapat de chin) mare atentie sa nu va sara stropi in ochi ca e de rau!

Trebuie sa va spun ca am stranutat, am plans, m-au usturat mainile, ochii( chiar si fara sa ma ating), insa rezultatul e unul grozav...

Se amesteca apoi pasta cu o lingura rasa de sare si una de busuioc. Se pun cu grija in borcane( ies doua mari) si se acopera cu un deget de ulei de masline( o lingura). Eu am spalat bine si apoi am oparit borcanele inainte de a le folosi.

Se pastreaza la rece si se serveste alaturi de mancarea dorita.

 

TIPS-URI

1

Mare atentie sa nu duceti mana la ochi, nas, gura in timpul prepararii

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pasta de ardei iute cu busuioc 125936
retete culinare - Pasta de ardei iute cu busuioc 125937
retete culinare - Pasta de ardei iute cu busuioc 125938
retete culinare - Pasta de ardei iute cu busuioc 125940

COMENTARII (37)

Bucataras 1

24.09.2011, 08:18

eu si miti ne inscriem clar la asa ceva

Kori 1

26.09.2011, 10:14

bravo, meriti un premiu

Rux 1

26.09.2011, 16:06

Ia uite ce de vizite la piscaciosii mei multumesc premiu? Mmmmm...il astept...dar cine sa mi-l dea?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D