Pasta de ardei kapia cu fasole rosie

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2012 | 1986 vizualizari

 

are un gust minunat,sa o face-ti si voi,e un gen de zacusca preparata pe loc:)

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de fasole rosie
  • 1 kg ardei kapia
  • 2 linguri ulei masline
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei kapia cu fasole rosie:

Se fac ardeii kapia pe gratar, se pun intr-o oala cu sare si capac, se decojesc usor, se curata si de seminte si se pun deoparte. Se dau ardeii kapia prin robotul de bucatarie, se adauga si zeama ramasa de la ardei, se adauga fasolea clatita bine cu apa rece, sare, piper si uleiul de masline. Se piseaza bine si se da la rece. Se serveste dupa 2 ore

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pasta de ardei kapia cu fasole rosie 180418
retete culinare - Pasta de ardei kapia cu fasole rosie 180419
retete culinare - Pasta de ardei kapia cu fasole rosie 180420
retete culinare - Pasta de ardei kapia cu fasole rosie 180421
retete culinare - Pasta de ardei kapia cu fasole rosie 180422

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

04.10.2012, 19:33

sebirizescu 1

05.10.2012, 09:48

imi place

Bya Ralu 1

16.03.2013, 16:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21