Pasta de ardei pentru ciorbe

de adinaciosescu in Conserve, 12 Iul 2010 | 14809 vizualizari

COMENTARII (12)

Laly 1

12.07.2010, 00:24

Lasa Adinuta poate pune sefu si un aparat de fotografiat ca premiu

adinaciosescu 1

12.07.2010, 00:48

aparatul e la fata mea,si lipseste momentan de acasa,dar ma descurc cum pot

lia maria 1

12.07.2010, 08:58

este delicioasa pasta asta de ardei si eu obisnuesc sa o conserv asa pt iarna

silvi0ara 1

12.07.2010, 10:05

Foarte buna.

Rocsi 1

12.07.2010, 11:17

mai faceam si eu dar din gogosari...dadea un gust foarte bun la mancare mai ales iarna

janet 1

12.07.2010, 20:30

Deja s-au facut ardeii? Deobicei si eu fac!

adinaciosescu 1

12.07.2010, 22:18

Nu Janet,inca nu s-au copt bine aredeii.Am pozat pasta ce mi-a ramas de anul trecut,dar am zis ca e bine postata din vreme.

adinaciosescu 1

12.07.2010, 22:20

scuze,"ardeii"

cory 1

14.07.2010, 10:36

nadina73 1

17.07.2010, 17:49

pun si eu dar in congelator ,e super 5 furcu

cory 1

18.07.2010, 11:28

e supera reteta...eu toc ardei si pun sarea si apoi ii pun la fiert pana scade apa din iei. iese ca si un bulion de ardei...mai pun 2 frunze de telina ,leustean...

cory 1

18.07.2010, 11:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de ciuperci