Pasta de avocado cu Ceva Fin

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2013 | 3468 vizualizari

 

se prepara foarte rapid dar trebuie mancata la fel de rapid pentru ca avocado se oxideaza repede si isi schimba rapid culoarea...

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado
  • 2 linguri crema de branza ceva fin
  • 1/2 lingurita usturoi granulat (sau 2 catei de usturoi proaspat pisati)
  • sare dupa gust
  • cateva rondele de praz si cateva rosii de decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de avocado cu Ceva Fin:

Avocado se taie in jumatate, se da deoparte samburele si se scoate miezul cu ajutorul unei lingurite.

Precizez din nou ca e important sa ne miscam repede sa nu se oxideze miezul din avocado in contact cu aerul.

Zdrobim pulpa de avocado cu o furculita, adaugam usturoiul pisat sau cel granulat, 2 linguri de crema de branza Ceva Fin, sare dupa gust si amestecam totul foarte bine.

Se serveste cu rosii cherry, rondele de praz si paine neagra.

O minunatie, pofta buna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de avocado cu Ceva Fin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

FlaviaD 1

06.09.2013, 11:58

Bun de tot! Bravo, Claudia! Ca sa nu mai oxideze avocado, pune 2-3 picaturi de zeama de lamaie

Corinuta 1

06.09.2013, 17:48

place avocado!

laura_n 1

07.09.2013, 18:29

fain de incercat cu branzica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu crema de branza si jeleu de castravete