Pasta de avocado cu Ceva Fin

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2013 | 1263 vizualizari

 

se prepara foarte rapid dar trebuie mancata la fel de rapid pentru ca avocado se oxideaza repede si isi schimba rapid culoarea...

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado
  • 2 linguri crema de branza ceva fin
  • 1/2 lingurita usturoi granulat (sau 2 catei de usturoi proaspat pisati)
  • sare dupa gust
  • cateva rondele de praz si cateva rosii de decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de avocado cu Ceva Fin:

Avocado se taie in jumatate, se da deoparte samburele si se scoate miezul cu ajutorul unei lingurite.

Precizez din nou ca e important sa ne miscam repede sa nu se oxideze miezul din avocado in contact cu aerul.

Zdrobim pulpa de avocado cu o furculita, adaugam usturoiul pisat sau cel granulat, 2 linguri de crema de branza Ceva Fin, sare dupa gust si amestecam totul foarte bine.

Se serveste cu rosii cherry, rondele de praz si paine neagra.

O minunatie, pofta buna!!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pasta de avocado cu Ceva Fin 257477
retete culinare - Pasta de avocado cu Ceva Fin 257478
retete culinare - Pasta de avocado cu Ceva Fin 257479
retete culinare - Pasta de avocado cu Ceva Fin 257480
retete culinare - Pasta de avocado cu Ceva Fin 257481
retete culinare - Pasta de avocado cu Ceva Fin 257482
retete culinare - Pasta de avocado cu Ceva Fin 257483
retete culinare - Pasta de avocado cu Ceva Fin 257484

COMENTARII (20)

FlaviaD 1

06.09.2013, 11:58

Bun de tot! Bravo, Claudia! Ca sa nu mai oxideze avocado, pune 2-3 picaturi de zeama de lamaie

Corinuta 1

06.09.2013, 17:48

place avocado!

laura_n 1

07.09.2013, 18:29

fain de incercat cu branzica

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de legume cu soia

de ravanna 1

Supa de legume cu...

ieri la 21:05

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18