Pasta de branza cu ridiche neagra si rodie

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2013 | 1719 vizualizari

 

Daca nu a-ti luat micul dejun inca eu va propun o pasta de branza foarte buna. Simplu de facut si foarte rapida

 

INGREDIENTE

  • -2 ridichi negre
  • -100 gr branza dulce
  • -100 gr branza semi sarata(feta )
  • -semintele de la o jumate de rodie
  • -patrunjel verde tocat marunt (optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de branza cu ridiche neagra si rodie:

Ridichea o curatam de coaja si o razuim pe razatoarea mica .

Cu ajutorul unui blender o facem pasta .

 Branza dulce impreuna cu branza sarata le facem pasta cu furculita sau cu blenderul .

 Amestecam pasta de ridiche cu branza ,  punem semintele de rodie si patrunjel verde tocat .

 Dam la rece si servim pe paine .

 

 

TIPS-URI

1

semintele de rodie se scot mai usor daca taiem capetele rodiei si dupa aceea o taiem in jumate dinspre codita sprea partea de jos; in asa fel semintele vor iesi usor .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pasta de branza cu ridiche neagra si rodie 282433
retete culinare - Pasta de branza cu ridiche neagra si rodie 282434
retete culinare - Pasta de branza cu ridiche neagra si rodie 282435
retete culinare - Pasta de branza cu ridiche neagra si rodie 282436
retete culinare - Pasta de branza cu ridiche neagra si rodie 282437

COMENTARII (18)

anca_rm 1

05.12.2013, 16:12

Motane ti-ar prinde bine niste ridiche neagra

anca_rm 1

05.12.2013, 16:12

Ade ,

Krystyan Trendy 1

05.12.2013, 16:26

interesanta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!