Pasta de broccoli

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2011 | 4589 vizualizari

 

Pentru ca nu-mi trecuse pofta de broccoli,am continuat cu o pasta de broccoli servita impreuna cu prosciuto si biscuiti de secara.Absolut delicios.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr broccoli
  • 100 gr telemea de vaca
  • 50 gr unt
  • 50 gr crema de branza Fricheso
  • 2 linguri smantana
  • marar
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de broccoli:

Broccoli se fierbe in apa cu sare.Telemeaua se razuieste fin si se amesteca cu untul si branza Fricheso .

Broccoli se paseaza cu blenderul si se adauga smantana.Apoi se amesteca cu crema de branza.Se condimenteaza si se adauga mararul tocat fin.

Asa cum am spus,eu am servit-o impreuna cu felii de prosciuto si biscuiti de secara.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pasta de broccoli 78212
retete culinare - Pasta de broccoli 78213
retete culinare - Pasta de broccoli 78214

COMENTARII (28)

Rux 1

17.01.2011, 21:34

Deosebit Dia!!!!

diaconta 1

17.01.2011, 22:39

Mena @ Ruxy iar ma lauzi?

mirela0911 1

17.01.2011, 23:45

as manca si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55