Pasta de dovlecei

de Julie in Jamie Oliver, 5 Aug 2010 | 37174 vizualizari

COMENTARII (21)

Laly 1

05.08.2010, 21:16

Am venit dupa miros

ana 1

05.08.2010, 21:17

mmm

Ina 1

05.08.2010, 21:18

se vede ca-ti plac dovleceii, iar vii cu bunatari

Julie 1

05.08.2010, 21:26

Ina,chiar imi plac dovleceii! Iar aceasta pasta e uimitoare! Va servesc pe toate!

lili 1

05.08.2010, 21:27

mmmm

Julie 1

05.08.2010, 21:28

Lili,pofta buna!

Corinuta 1

05.08.2010, 22:49

Julie, ne faci numai mancaruri deosebite!

Teo 1

05.08.2010, 23:02

ce bine '' merg'' dovleceii in acest sezon !

Julie 1

06.08.2010, 12:14

Corina, ma straduiesc si eu!

Julie 1

06.08.2010, 12:16

Teo, multumesc! "Merg, merg"! Dovleceii sunt deliciosi, oricum i-am pregati!

nadina73 1

06.08.2010, 12:22

super julia tu esti cu dovlecelul cum sant eu cu ciupercilesi mie imi place mult dovlecelulam trecut-o la favo chiar trebuie sa o incerc,asa ca 5 furcu

Sylvia 1

06.08.2010, 15:06

Super reteta tare imi place !

Julie 1

06.08.2010, 19:12

Nadina,chiar asa! Dar sa stii ca imi plac si ciupercile! Acum e insa sezonul dovleceilor si ma straduiesc si eu de fiecare data sa-i gatesc in alt mod!Incearca si tu pasta asta si vei primi pupici!

Julie 1

06.08.2010, 19:42

Sylvia,multumesc!

burdulea56 1

29.08.2010, 23:30

Flori, ti-am dat 5 furcu, ma incanta imaginea finala!

Julie 1

30.08.2010, 08:23

Multumesc mult,Maria Elena!

elena1988 1

12.02.2011, 07:02

Ramonica 1

30.04.2011, 23:17

adry88 1

08.05.2011, 11:10

adicutza2007 1

23.04.2013, 17:27

la favorite cu ea...

babi5 1

06.10.2014, 13:56

Imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi by Jamie Oliver