Pastă de gogoşari

de diaconta in Conserve, 20 Sep 2011 | 4084 vizualizari

 

O reteta primita de la nasa mea.O pasta de gogosari care se foloseste pentru mancaruri.E destul de condimentata,asta bineinteles in functie si de cat de iuti sunt ardeii ....iuti.

 

INGREDIENTE

  • 30 de gogosari de marime medie
  • 2-3 ardei iuti
  • o telina mare
  • 250 gr zahar
  • 200 ml ulei
  • un litru suc de rosii
  • sare,piper,foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastă de gogoşari:

Gogosarii si ardeiul iute se macina.Telina se da pe razatoarea cu ochiuri mici sau se macina si ea.Intr-o cratita se incinge uleiul si se pun gogosarii la prajit,dupa ce in prealabil am scurs intr-un vas zeama lasata.Adaugam apoi si telina,ardeiul iute.Le mai prajim putin impreuna,apoi punem si zeama de la gogosari,sucul de rosii,zaharul,sare,piper,foi de dafin si punem vasul in cuptor pentru doua ore.Mai amestecam din cand in cand sa nu se lege de vas,macar ca in cuptor nu prea se intampla asta.

Se pune pasta in borcane asa fierbinte,se inchid borcanele si se acopera cu o patura sa stea "la cald" cateva ore

Sa aveti o iarna cu camarile pline!!!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pastă de gogoşari 125950
retete culinare - Pastă de gogoşari 125951
retete culinare - Pastă de gogoşari 125952
retete culinare - Pastă de gogoşari 125953

COMENTARII (36)

Bucataras Medi 1

27.09.2011, 17:55

un borcan este pentru mine,da?..................

diaconta 1

27.09.2011, 19:28

Bineinteles Doamna Maria,mai ales ca mama a facut-o

Panacris 1

30.08.2013, 13:21

De probat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L