Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de simona72 in Conserve, 12 Sep 2013 | 8543 vizualizari
gaby_duceag 1
mai am de anul trecut, nu stiu daca sa mai fac harnicutz
nilgun 1
bvo
simona72 1
Si eu mai am de anul trecut 2 borcanele, da nu ma las fara ea...daca se termina nu dau bani pe conservele din comert..
Lia_ 1
eu am gem de prune de anul trecut cam mult; de asta n-am facut ... daca e doar cu robotu, ma bag si io
MotanLaOale 1
deyutzky 1
vaaai cat imi place
alilianaa 1
bun, bun...
Valclaudia 1
asta-i pasta cu peripetii? Ce bine prinde la iarna...
Ina 1
O bunatate
kukibella 1
Multumesc pt aprecierile voatsre! Claudia urmatoare e cu peripetii
T I M E A 1
super la iarna
Angelina_Elena 1
Foarte buna si noi am facut!
portiadelumina 1
Foarte bună, Simona! E nevoie de aşa ceva în orice cămară.
Bunica 1
E foarte buna!
Rocsi 1
Anul acesta nu am faut, dar imi place mult!
Corinuta 1
Panacris 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 15:04
de Ksenya 5
ieri la 13:30
de Caty 2
pe 26.03 la 19:44
pe 26.03 la 18:04
de oanapl 7
pe 25.03 la 19:25
15 comentarii
7 comentarii
de trifadalia 4
6 comentarii
13 voturi
10 voturi
9 voturi
8 voturi
Bucataras
Caty
RODIMUR
Tuxedo 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
housy 1
cristeena20 6
3400 puncte
Ksenya 5
2173 puncte
RODIMUR 8
2032 puncte
Catalina L 8
1627 puncte
oanapl 7
1573 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!