Pasta de gogosari cu usturoi

de mihaelar63 in Conserve, 2 Oct 2014 | 10713 vizualizari

 

Pasta va fi un ajutor de nadejde in zilele friguroase ce urmeaza. Va colora frumos si apetisant preparatele amintindu-ti de caldura verii. Se poate folosi la ciorbe, tocanite si la fripturi. Incercati un pui la cuptor frecat bine cu pasta asta. Va garantez ca veti obtine simplu o crusta minunata.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogosari
  • 2 caciulii usturoi
  • 2 linguri rase piper boabe
  • 2-3 linguri sare
  • 100 ml ulei
  • 1 varf cutit conservant[Obtional ]
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari cu usturoi:

Gogosarii se spala , se lasa la scurs si se curata de seminte . Se toaca .

Usturoiul se curata si se da prin presa de usturoi

Se pune pasta de gogosari la fiert impreuna cu,sarea , piperul boabe si uleiulintr-o oala cu fundul dublu de inox .

Se fierbe la foc mic 1-2 ore pana cand uleiul se alege la suprafata .

Se aduga usturoiul si se mai da un clocot .Se ia de pe foc

Eu am adugat foarte putin conservant , aproape imperceptibil .

Se pune pasta in borcane bine spalate si se infileteaza capacele care au fost sterilizate prin fierbere .

Eu pentru siguranta am mai dunstuit 30 minute borcanele puse intr-o tava cu putina apa , la cuptor .

TIPS-URI

1

Spalati bine borcanele . Sterilizati capacele prin fierbere .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de gogosari