Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Nu e inventia mea. Am vazut ca nu a pus nimeni reteta asta, dar e super simpla pentru ornat orice dulce. Trebuia sa fie si pe "bucataras"
Cantitatile le alegeti voi, dar pentru un test incepeti cu o lingura de miere sau sirop si adaugati cite putin lapte praf pina obtineti o pasta buna de modelat.
La varianta mai complicata: 60 ml apa, 70gr zahar pudra, 2-3 picaturi ulei, 1 lingurita energizant (sau glucoza), 180 de lapte praf sau mai mult. Se fierbe apa cu zaharul 3-4min, se ia de pe foc, se adauga energizant si ulei, se raceste. Se adauga lapte praf treptat pina ajungem sa avem o pasta care nu se lipeste si se poate intinde foaie.
1
Se pastreaza la frigider unde se intareste, dar se framinta pina isi revine.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult