Pasta de leustean pt iarna

de dakris in Conserve, 12 Iun 2012 | 3331 vizualizari

 

E prima data cand pun leustean in acest mod. Luna trecuta am bagat la congelator, cum m-am obisnuit si, pt ca am tot vazut varianta asta pe ici si colo, am "compilat" retetele :D si a rezultat ce se vede. Multumesc gaby_d pt lamuriri!

 

INGREDIENTE

  • frunze de leustean cat sa se umple o strecuratoare
  • 100 ml ulei, din care 2-3 linguri formeaza "gulerul" borcanului
  • 3 linguri sare mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de leustean pt iarna:

Alegem leusteanul cat sa ramanem doar cu frunzele :). Le spalam bine si le lasam intr-o strecuratoare sa se zvinte. Dupa ce s-a uscat, il punem in robotul de bucatarie impreuna cu uleiul si sarea si il maruntim pana devine o pasta. Se varsa intr-un borcan de 400 g spalat si uscat si, deasupra se pun 2-3 linguri ulei. Se capseaza si se pastreaza in frifgider.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pasta de leustean pt iarna 166739
retete culinare - Pasta de leustean pt iarna 166740

COMENTARII (10)

mena29 1

12.06.2012, 15:37

Bucataras Medi 1

12.06.2012, 20:03

nu am facut niciodata dar am tot vazut pe aici,o idee buna!

anomisana 1

08.07.2012, 22:00

Cat se poate pastra dupa ce se deschide borcanul? Cred ca este mai aromat decat cel uscat.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D