Pasta de masline

de anaiordan in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2009 | 10911 vizualizari

 

Este un aperitiv grecesc care se serveste cu painici mici prajite si stropite cu ulei de masline, sare si oregano alaturi de un pahar de ouzo (cui ii place ouzo :D)

 

INGREDIENTE

  • 250 grame masline
  • 1lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita otet balsamic sau otet din struguri
  • 1 catel usturoi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de masline:

Pasta asta de masline eu am facut-o cu masline grecesti, care nu sunt ca cele negre care se gasesc in Romania, dar cred ca ar iesi buna si cu alea.

 

Am curatat maslinele de samburi si apoi le-am pus la tocat in robotul de bucatarie cu uleiul, otetul si usturoiul. Eu am pus asa putin otet balsamic deoarece genul asta de masline sunt deja un pic amare..cele negre sunt mai dulci..asa ca puneti dupa gust atat uleiul cat si otetul.

 

O sa revin si cu poze cu pasta pe painica :D...

 

I have the picture..enjoy :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (8)

madi_marin 1

05.04.2010, 18:12

am facut si eu pasta de masline, dar am pus si un pic de cimbru....ca asa era reteta....absolut delicios pe feliute mici mici de paine prajita....

elena1988 1

04.03.2011, 09:33

adry88 1

13.05.2011, 16:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute,in foietaj