Pasta de mititei

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 16 Mai 2010 | 11718 vizualizari

 

sant mai gustosi cei facuti in casa

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita
  • 1 kg carne de capra
  • 1 kg panseta
  • 1 kg carne de porc(pulpa)
  • 600 ml gaseosa(este asemanator cum e sprite in romania)
  • 700 ml apa minerala
  • sare
  • piper
  • 4 capatani de usturoi
  • cimbru 3-4 linguri
  • 1 plic condiment pt mititei
  • 3-4 lingurite bicarbonat de sodiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de mititei:

Se toaca toata carnea si se amesteca bine apoi se pune sare,piper,cimbru,condimentul pt mititei,iar usturoiul se curata se zdrobeste bine si se amesteca bine cu apa minerala.

Se ametesteca bine toate condimentele si se framanta foarte bine, la sfarsit se pune bicarbonatul si se  amesteca bine

Se lasa la rece pana a a doua zi.

Sotul de obicei o prepara si face o cantitate mai mare ,dupa care se  pune in pungi si se pasteaza la congelator.

Nu stiam cum iesa cu carne de capra,dar sincer am primit si am zis hai sa incercam ,au iesit grozav de buni

Se servesc cu mustar,iar pt ca pitici mei nu mananca mustarul eu il amestec cu smantana e grozav de bun incercati-l e mult mai bun si mai placut la gust

In loc de gasseosa se poate pune numai apa minerala

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pasta de mititei 32098
retete culinare - Pasta de mititei 32099
retete culinare - Pasta de mititei 32100
retete culinare - Pasta de mititei 32101
retete culinare - Pasta de mititei 32102

COMENTARII (26)

nadina73 1

18.05.2010, 20:26

ce zici buni vi ?

InvatsaBucataresccom 1

18.02.2014, 11:44

Reteta cred ca este facuta pentru un pluton!

monik80 1

09.03.2015, 13:01

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: