Pasta de naut

de slowfoodcuisine in Mancaruri de post, 9 Feb 2011 | 10159 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -800g naut la conserva
  • -2 rosii
  • -1 ceapa rosie
  • -zeama de la 1 lamaie
  • -sare, piper
  • -ulei de masline
  • -praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de naut:

Se zdrobeste nautul cu un blender pana devine o pasta. Se adauga treptat ulei de masline, pana capata consistenta pe care o dorim. Se toaca rosiile si ceapa. Se adauga in pasta de naut. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de usturoi si zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de naut" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

elena1988 1

10.02.2011, 16:35

Anamaria7 1

26.02.2011, 14:18

imi place pasta asta ... imi cam face cu ochiu'

Bya Ralu 1

19.02.2013, 23:13

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de post delicioasa – hummus