Pasta de oua

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2011 | 1497 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua fierte,
  • ceapa verde,
  • ulei,
  • sare,
  • piper.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de oua:

Pisam ouale fierte,taiem ceapa verde marunt si le amestecam. Condimentam cu sare si piper dupa gust si frecam cu ulei pana devine o pasta numa' buna de uns pe paine. Se serveste cu salata de cruditati. Pofta Buna !!

 

RETETA IN IMAGINI

Pasta de oua-0
Pasta de oua-1

COMENTARII (18)

Mihaela11_jo

Mihaela11_jo 1

03.05.2011, 23:53

Foarte buna
Cand eram la scoala primara si mergeam in excursii mama ne-o facea , dar in loc de ulei toca putina slaninuta prin masina de carne
Amintiri..amintiri...

mimmi

mimmi 1

05.05.2011, 18:52

adry88

adry88 1

06.05.2011, 10:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!