Pasta de peste cu branza de vaci

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2012 | 10615 vizualizari

 

Luata de pe aici si vreau sa le fac pe toate ca am vazut si cu cartofi, cu parmezan..........

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de sprot afumat in ulei
  • 1 conserva de ton in ulei
  • 3 linguri de branza de vaci
  • 100g unt
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste cu branza de vaci:

Pestele se scurge bine, bine de ulei.

Branza de vaci se pune la scurs intr-un tifon. Trebuie sa fie scursa bine, bine.

Se pune in robotel pestele, branza si untul si se mixeaza pana devine o pasta fina.

Ceapa se curata si se toaca marunt si se amesteca in pasta.

Se potriveste de sare si piper si este gata.

Se serveste pe felii de paine prajita sau nu.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de peste