Pasta de ton

de JulyCris in Peste, 7 Mai 2014 | 9072 vizualizari

 

N-am stiut ce denumire sa-i dau. Sa fie pasta de ton,sa fie pate de ton...important este ca este foarte gustos gustos acest preparat.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii conserva de ton in suc propriu,
  • 1 cutie pate de peste(somon am avut eu),
  • 1 si 1/2 lingura maioneza,
  • 1/2 ceapa
  • 1/2 cuie porumb boabe, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

Conservele de ton le-am scurs bine de apa si le-am pus in robotul de bucatarie. Am mixat bine tonul pana a devenit ca o pasta. Am pus pasta intr-un castron si am adaugat pate-ul.Am amestecat pana la omogenizare,apoi am adaugat boabele de porumb bine scurse si ceapa tocata marunt,marunt. Am omogenizat totul,am adaugat putin piper si maioneza.Am amestecat din nou.Am pus toata compozitia rezultata intr-un castronel si am ornat cu boabe de porumb si feliute de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton