Pasta de ton

de JulyCris in Peste, 7 Mai 2014 | 4497 vizualizari

 

N-am stiut ce denumire sa-i dau. Sa fie pasta de ton,sa fie pate de ton...important este ca este foarte gustos gustos acest preparat.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii conserva de ton in suc propriu,
  • 1 cutie pate de peste(somon am avut eu),
  • 1 si 1/2 lingura maioneza,
  • 1/2 ceapa
  • 1/2 cuie porumb boabe, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

Conservele de ton le-am scurs bine de apa si le-am pus in robotul de bucatarie. Am mixat bine tonul pana a devenit ca o pasta. Am pus pasta intr-un castron si am adaugat pate-ul.Am amestecat pana la omogenizare,apoi am adaugat boabele de porumb bine scurse si ceapa tocata marunt,marunt. Am omogenizat totul,am adaugat putin piper si maioneza.Am amestecat din nou.Am pus toata compozitia rezultata intr-un castronel si am ornat cu boabe de porumb si feliute de masline.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pasta de ton 317211
retete culinare - Pasta de ton 317212
retete culinare - Pasta de ton 317213
retete culinare - Pasta de ton 317214

COMENTARII (7)

JulyCris 1

07.05.2014, 23:13

Cris

lucy2002 1

08.05.2014, 18:03

Imi place tonul !

robert_badica 1

13.07.2014, 20:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55