Pasta de ton cu ardei copt

de Merisor in Ton, 1 Noi 2016 | 9862 vizualizari

 

Îmi place pasta de ton și o combin în multe feluri.
De data aceasta am combinat-o cu ardei copt și a ieșit tare bună.
 

 

INGREDIENTE

  • 1 conservă de ton bucăți în ulei(220 g)
  • 1 conservă file de ton în ulei de măsline(180 g)
  • 1 cutie brânză pufoasă cu somon Delaco
  • 3 fâșii ardei copți, în oțet
  • 1/2 ceapă albă
  • 1/2 legătură mărar
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • zeamă de lămâie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu ardei copt:

Desfacem conservele de ton și punem conținutul într-o sită, la scurs.

Tocăm ceapa fin, la fel ardeii copți și mărarul.

Într-un bol, amestecăm tonul scurs, cu ingredientele tocate și brânza pufoasă cu somon, adăugăm condimente, după gust și asezonăm, la final, cu zeamă de lămâie.

Tonul nu este nevoie să-l tocăm, se va desface în firicele în timpul amestecării ingredientelor.

Eu am mai lăsat și bucăți mai mari, pentru că îmi place gustul lui și simplu.

Pot să spun că e prima dată când combin tonul cu ardeiul copt, de regulă îl combinam cu castraveciori murați, dar tare mult mi-a plăcut și această combinație.

I-a dat o notă de dulceață, iar în combinație cu brânza, condimentele și zeama de lămâie a rezultat un gust perfect, care a plăcut maxim gurmanzilor mei.

Să vă fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (27)

Valclaudia 1

04.11.2016, 06:37

ce bunatate!

Gherca Daniela 1

04.11.2016, 16:50

buna, buna!

Xandrinne 1

06.11.2016, 18:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mousse de ton