Pasta de ton cu somon afumat

de mihaelar63 in Ton, 30 Apr 2014 | 4726 vizualizari

 

Am dorit pasta de peste dar mai altfel decat altadata. Cum aveam somon afumat "pe stoc" l-am adaugat pastei mele

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton in ulei
  • 100 gr somon afumat
  • 200 gr margarina de buna calitate
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 2 linguri de ardei rosu gras tocat
  • piper
  • 1/2 lamaie - zeama si coaja razuita
  • 1-2 linguri pesmet
  • putin marar verde tocat
  • ridichi
  • ceapa verde
  • ardei rosu si verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu somon afumat:

Somonul afumat se toaca marunt si se amesteca cu conserva de ton ,, margarina , usturoi tocat  , ardei rosu tocat , marar tocat, piper , zeama si coaja razuita de la o jumatate de lamaie .

Pentru ca mi-a parut ca compozitia "lasa" apa, am omogenizat  amestecul cu ajutorul a putin pesmet .

Decorati pasta de ton si somon afumat cu ceapa verde , ardei si ridichi .

Serviti pe feliute de paine prajita , preferabil de secara .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Lavinia 1

30.04.2014, 12:39

bunatate

Satisfyyourcravings 1

30.04.2014, 14:59

Ce combinatie!

MOKUSKA 1

01.05.2014, 08:38

Bunatate..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton