Pasta de ton cu somon afumat

de mihaelar63 in Ton, 30 Apr 2014 | 1899 vizualizari

 

Am dorit pasta de peste dar mai altfel decat altadata. Cum aveam somon afumat "pe stoc" l-am adaugat pastei mele

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton in ulei
  • 100 gr somon afumat
  • 200 gr margarina de buna calitate
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 2 linguri de ardei rosu gras tocat
  • piper
  • 1/2 lamaie - zeama si coaja razuita
  • 1-2 linguri pesmet
  • putin marar verde tocat
  • ridichi
  • ceapa verde
  • ardei rosu si verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu somon afumat:

Somonul afumat se toaca marunt si se amesteca cu conserva de ton ,, margarina , usturoi tocat  , ardei rosu tocat , marar tocat, piper , zeama si coaja razuita de la o jumatate de lamaie .

Pentru ca mi-a parut ca compozitia "lasa" apa, am omogenizat  amestecul cu ajutorul a putin pesmet .

Decorati pasta de ton si somon afumat cu ceapa verde , ardei si ridichi .

Serviti pe feliute de paine prajita , preferabil de secara .

 

RETETA IN IMAGINI

Pasta de ton cu somon afumat-0
Pasta de ton cu somon afumat-1
Pasta de ton cu somon afumat-2
Pasta de ton cu somon afumat-3
Pasta de ton cu somon afumat-4
Pasta de ton cu somon afumat-5

COMENTARII (21)

 Lavinia

Lavinia 1

30.04.2014, 12:39

bunatate

Satisfyyourcravings

Satisfyyourcravings 1

30.04.2014, 14:59

Ce combinatie!

MOKUSKA

MOKUSKA 1

01.05.2014, 08:38

Bunatate..

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!