Pasta de ton pentru tartine

de aziz in Ton, 17 Dec 2010 | 6702 vizualizari

 

delicioasa....

 

INGREDIENTE

  • o cutie ton
  • jumatate ceapa uscata
  • o lingura pasta de tomate
  • un catel usturoi
  • sare
  • piper
  • oregano
  • putin busuioc uscat sau verde (eu nu am pus acum)
  • 1 lamiie
  • ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton pentru tartine:

se taie marunt si se caleste ceapa;se adauga lingura de pasta de tomate si usturoiul se adauga putina apa cit sa se dezlege pasta de tomate asta insemnind cam 2 linguri.punem intr-un castron ceapa cu pasta de tomate si cutia de ton scursa in prealabil de apa sau ulei.se adauga margarina (se poate folosi unt) la temperatura camerei.se amestecapina devine crema adaugam sarea,piperul,oregano,busuioc si ceapa verde taiata maruntel si desigur zeama de la lamiie.se prajesc feliile de piine se pune crema de ton si se maminca repede ,repede:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton pentru tartine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

20.12.2010, 08:45

excelenta

aziz 1

20.12.2010, 16:28

multumesc de aprecieri dragii mei bucatarei!

Mitinita 1

22.12.2010, 22:08

o incerc si eu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton