Pasta de ton si butterfish afumat

de RuxyRux in Ton, 4 Iun 2016 | 5824 vizualizari

 

Bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de butterfish afumat( gasiti in magazinele Metro)
  • 1 cutie de ton in ulei de masline
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 lingurita mustar
  • cativa stropi de zeama de lamaie
  • 2 oua fierte cu galbenusuri moi cleioase( 4 min)
  • sare
  • piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton si butterfish afumat:

Pestele se curata de eventualele oase, se pune intr-un bol impreuna cu tonul si restul ingredientelor si se mixeaza cu mixerul vertical, pana se obtine pasta dorita.

Se potriveste gustul de sare si piper, se decoreaza dupa dorinta si se pastreaza la rece maxim 2 zile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton si butterfish afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

simona72 1

08.06.2016, 09:10

Ce-mi plac pastele astea cu paine prajita!

RuxyRux 1

05.08.2016, 22:28

Si mie imi plac tare mult...maine mai prepar una! Multumesc!

Rahela Velicu 1

22.08.2016, 13:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de ton in Bento