Pasta de ton si butterfish afumat

de Rux in Ton, 4 Iun 2016 | 987 vizualizari

 

Bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de butterfish afumat( gasiti in magazinele Metro)
  • 1 cutie de ton in ulei de masline
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 lingurita mustar
  • cativa stropi de zeama de lamaie
  • 2 oua fierte cu galbenusuri moi cleioase( 4 min)
  • sare
  • piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton si butterfish afumat:

Pestele se curata de eventualele oase, se pune intr-un bol impreuna cu tonul si restul ingredientelor si se mixeaza cu mixerul vertical, pana se obtine pasta dorita.

Se potriveste gustul de sare si piper, se decoreaza dupa dorinta si se pastreaza la rece maxim 2 zile.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pasta de ton si butterfish afumat 445891
retete culinare - Pasta de ton si butterfish afumat 445892
retete culinare - Pasta de ton si butterfish afumat 445893
retete culinare - Pasta de ton si butterfish afumat 445894
retete culinare - Pasta de ton si butterfish afumat 445895
retete culinare - Pasta de ton si butterfish afumat 445897

COMENTARII (9)

simona72 1

08.06.2016, 09:10

Ce-mi plac pastele astea cu paine prajita!

Rux 1

05.08.2016, 22:28

Si mie imi plac tare mult...maine mai prepar una! Multumesc!

noiinbucatarie 1

22.08.2016, 13:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25