Pasta de Zahar facuta in casa ( mai buna si economa )

de simo_brkic in Dulciuri, 28 Apr 2012 | 50928 vizualizari

COMENTARII (26)

aziz 1

28.04.2012, 09:05

Fain!

RuxyRux 1

28.04.2012, 09:19

Arata grozav...sa te tot joci, trebuie precizat si faptul ca aceasta pasta e doar un decor si nu se mananca...

MotanLaOale 1

28.04.2012, 09:39

Bya Ralu 1

28.04.2012, 10:18

adasev12 1

28.04.2012, 10:21

f frumos

Ruxy, de ce nu se poate manca????

angyb 1

28.04.2012, 10:37

gaby_duceag 1

28.04.2012, 10:40

adasev, pt ca mori de dulce ce e )))

RuxyRux 1

28.04.2012, 10:45

Ada, mierea care o pui la foc si trece de 40 de grade, devine toxica, gelatina nici put-i mai zic din ce e facuta iar colorantii alimentari nu sunt deloc atat de " putini nocivi" sau " siguri" cum par chiar daca chipurile sunt naturali( ce-o fi aia???)deci cum sa mananci asa ceva? De decor, daaa perfect insa pentru consum nici poveste, am cumparat zilele trecute colorant alimentar sa fac tort red velvet...crezi ca am avut curajul dupa ce am citit eticheta sa-l folosesc? Nici vorba( scrie clar ca limita maxima admisa e de 1 gr la 1 kg( am luat de la Horeca) si ca poate influenta starea de sanatate a copilului, poti fi sigur cat si cum sa pui? Eu nu am indraznit si in mod sigur ii voi gasi alta intrebuintare, pana la urma tortul l-am preparat cu sfecla proaspata

cocolina 1

28.04.2012, 11:11

ce reteta nu am mai vazut pana acum eu credeam ca e plastelina

simo_brkic 1

28.04.2012, 13:12

RuxyRux clar ca nu am folosit culori alimentare toxice! dc ar fii atat de toxice cum spui tu nu le ar mai folosi nimeni nu stiu la voi cum e si ce gasiti prin magazine,aici sunt obligati sa scrie pe eticheta tot,si vreau sa spun ca nu contin E-uri,poi decat o crema cu 500 de g unt sau margarina in ea xD prefer glazura asta deasupra si alta crema in praji =),ca mierea e toxica ??nu cred!o fii aia zaharisita,nu stiu unde ai citit =D dar mierea folosita de mine e din flori tin sa spun ca e mai toxic samponul pe care il folosesti sau chiar si cremele si aproape tot ce gasim in Ro in magazine si e deja confectinat

simo_brkic 1

28.04.2012, 13:14

RUXYRUX tin sa precizez ca se poate manca si se mananca!!sii stii si ce mananci aici =) miere,zahar si gelatina facuta dupa reteta "cola si pesce" ; ) e dulce intradevar dar pe dulciuri se pune un strat subtire ,iar decorurile mari facute numai din pdz nu se mananca pt ca sunt prea mari si dulci ,nu pt k sunt toxice xD

simo_brkic 1

28.04.2012, 13:16

Ruxyrux precizeaza pt retetele tale ca nu se pot manca :/ dc nu se putea manca nu o faceam

RuxyRux 1

28.04.2012, 13:31

Uite ce e Simo...eu nu am intrat la tine sa te critic, chiar ti-am apreciat reteta...tot ce am spus este ca nu sunt bune de mancat si nu vad de ce te-a deranjat atat de tare, tu poti sa crezi tot ce scriu ei pe etichete insa pe mine nu ma conving, rosul , albastrul, verdele ala puternic chiar si galbenul nu au de unde sa-l scoata natural, pentru mine asta e clar, iar despre miere nu stiu numai eu ca peste o anumita temperatura devine toxica te poti si tu informa nu trebuie sa ma crezi pe mine nu asta era intentia...tu daca vrei sa le dai copiilor tai o poti face pe raspunderea ta nu e nici o problema...si sincer chiar imi pare rau ca te-ai suparat asa...nu aveai de ce...chiar eu nici nu am ras si nici nu mi-am batut joc de reteta ta care chiar mi se pare foarte foarte buna ...imi cer scuze daca ti-a produs neplacere, chiar revolta postarea mea iar alegerea pe mai departe iti apartine..

simo_brkic 1

28.04.2012, 13:35

Nu am copiii , nu mam suparat ,iti raspundeam pur si simplu stai lini sincer am ramas doar putin minunata ps:insa am citit ca la copii nu face bine nici laptele praf deoarece are prea mult aluminiu mai mult de 40 % ..etc dc e sa ne uitam nu mai facem si nu mai papam nimik ne intoarcem la alta epoca..as vrea =) o zii frumoasa

Rocsi 1

28.04.2012, 13:54

iry-gabriela 1

28.04.2012, 15:17

Lau 1

28.04.2012, 15:29

BuburuzaBubu 1

28.04.2012, 16:10

bravo

diaconta 1

28.04.2012, 20:57

mi se pare tare migaloasa treaba

alba_zori 1

28.04.2012, 23:09

pare simplu,si eu condivid aceeasi pasiune,modelarea pe torturi,frumoasa,numai ca m-i s-a intamplat ca atunci cand tai felii tortul florile din pasta de zahar s-au aruncat,ce pacat,toata munca mai frumoasa,cica zaharul aduce diabetul,oricum cine apreciaza stie cat sa manance

simo_brkic 1

29.04.2012, 02:39

nu e Diaconita mie mi se par mult mai grele si migaloase anumite torturi facute de voi ,pt care va admir f.mult rabdarea!!=) ....mda Alba-zori sunt convinsa ca sunt si pro si contra acestui dulce decorativ,eu zic ca daca stratul e normal,subtire se mananca linistit prefer asta deasupra cum spuneam mai sus,decat creme gretoase cu kilograme intregi de unt sau margarina ..depinde de gusturile fiecaruia

Ligia Bxl 1

14.11.2012, 16:08

mda si eu stiam ca mierea fiarta e toxica dar se poate prepara la bain marie

Ligia Bxl 1

14.11.2012, 16:15

dar asta e fiecare mananca dupa cum gandeste

simo_brkic 1

20.11.2012, 15:00

dar nu se fierbe!se incalzeste putin doar xD

mady90 1

05.03.2015, 10:08

La Mod de preparare ai scris zahar tos! ...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Sah