Pasta de zahăr (fondant) homemade

de simonacallas in Dulciuri, 27 Apr 2014 | 29766 vizualizari

COMENTARII (31)

simonacallas 1

28.04.2014, 15:28

Mokuska, astept pozele

Claudia

NicoNico 1

25.06.2015, 13:47

buna Simona ,buna bucatarasi am si eu o mare rugaminte vreau sa fac tortul pt botezul ficei mele si asa vrea sa il imbrac in fondant am urmarit multe tutoriale pe youtube si am cautat si retete iar aceasta mi0sa parut cea mai usoara si arata extraordinar felicitari Simona sper sa imi iasa si mie la fel. Acum intrebarea mea este daca reteta aceasta de fondat cu gramajul sau banuiesc ca imi iese la 800gr aprox. daca imi ajunge sa acopar un tort dreptunghiular de 30 pe 40 cm .am sa incerc sa postez si eu poze cand il voi face si reteta exacta pt ca vreau sa combin tortul padurea neagra postat de bucataras Corinuta (multumesc pt idee si ap l-am facut si eu si este delicios ) si sa ii adaug sarlota de diplomat cu fructe de padure inspiratia tot de la ea ce mai sunt o furacioasa apoi sa imbrac tortuletul in fondant cu cateva floricele de fondant si martipan deci imi este indeajuns pasta sau trebuie sa mai ajustez cantitatile ?

NicoNico 1

25.06.2015, 13:54

ummm simona nu mai are pagina ma gandeam sa o intreb mai direct pe pagina ei dar nu o gasesc chiar am nevoie de ajutor va rog cine stie sia lucrat cu fondantul va rog o mana de ajutor !!!!

diaconta 1

25.06.2015, 15:28

Nico,eu zic ca ar trebui sa-ti ajunga sa acoperi tortul si sa faci cateva floricele. O sa caut link-ul Ritei,a facut si ea pasta de zahar.
Eu am facut mai demult dar nu mai retin ce cantitate am avut.

diaconta 1

25.06.2015, 15:33

vad ca si Rita a facut dupa reteta Simonei,nu stiu daca este pe aici ca sa-ti raspunda
http://www.bucataras.ro/retete/pasta-de-zahar-69442.html?p=1

NicoNico 1

25.06.2015, 19:14

Multumesc mult de tot Diaconta pt raspuns si ajutor si proptitudine am sa o intreb si pe ea la reteta postata ,ms frumos pt link,!oricum am rabdare sa imi raspunda ca mai am ceva mai mult de o luna pana atunci dar ma pregatesc din timp sunt obsedata vreau sa iasa perfect totul uneori adorm cu toate in gand cand le fac cum le fac aperitivele tortul.. o nebunie dar imi si place ! ce sa fac !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Iisus Hristos pe cruce