Pasta paprika

de dobrezaira in Conserve, 7 Sep 2012 | 6890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei iute
  • 2 rosii potrivite
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • borcane mici,mici,mici
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta paprika:

Spalam ardeii, daca sunt rosii iuti le scoatem cotoarele si semintele, eu am avut bulgaresti, nu foarte iuti si le-am taiat doar cozile. Ii taiem in doua, trei si ii bagam la robot sau blender pentru o consistenta mai fina, imreuna cu rosiile nedecojite. Intr-o craticioara punem compozitia rezultata, adaugam zaharul si sarea si fierbem 5-10 minute (sa nu bagati nasul in aburi, sunt criminali). Punem pasta in borcanele mici si sterilizam 20 minute.

Gata... iese super pentru cine adora mancarea picanta.Noi o folosom la gulas sau la orice direct in farfurie.

 

TIPS-URI

1

Folositi neaparat manusi cand taiati ardeii.

RETETA IN IMAGINI

Pasta paprika-0
Pasta paprika-1
Pasta paprika-2
Pasta paprika-3
Pasta paprika-4
Pasta paprika-5
Pasta paprika-6
Pasta paprika-7

COMENTARII (16)

MIUTA

MIUTA 1

17.09.2012, 17:38

cocineraviajera

cocineraviajera 1

19.09.2012, 22:31

Buna, dar sa nu fie iute

babi5

babi5 1

02.09.2013, 13:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!