Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Spalam ardeii, daca sunt rosii iuti le scoatem cotoarele si semintele, eu am avut bulgaresti, nu foarte iuti si le-am taiat doar cozile. Ii taiem in doua, trei si ii bagam la robot sau blender pentru o consistenta mai fina, imreuna cu rosiile nedecojite. Intr-o craticioara punem compozitia rezultata, adaugam zaharul si sarea si fierbem 5-10 minute (sa nu bagati nasul in aburi, sunt criminali). Punem pasta in borcanele mici si sterilizam 20 minute.
Gata... iese super pentru cine adora mancarea picanta.Noi o folosom la gulas sau la orice direct in farfurie.
1
Folositi neaparat manusi cand taiati ardeii.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult