Pasta ricotta

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2011 | 1610 vizualizari

 

aveam pofta de ceva branzeturi si doar o cutie de ricotta in frigider, dar asa goala nu-mi place...asa ca am facut o pasta...mai pe gustul meu...nu trec cantitati, ca am facut putina, mai intai sa vad daca imi place...

 

INGREDIENTE

  • ricotta
  • smantana
  • masline negre
  • sare, piper,
  • oregano,
  • marar verde,
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta ricotta:

am amestecat toate ingredientele ( maslinele le-am taiat marunt) si am trecut la infulecat...

simplu! ( merge foarte bine pe paine prajita)

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pasta ricotta 89374
retete culinare - Pasta ricotta 89375

COMENTARII (19)

cismaru_nicoleta 1

07.03.2011, 00:42

Ce minunat draga ADA....cred ca are un gust minunat..!!!!...

MotanLaOale 1

07.03.2011, 09:36

mamaieelena 1

07.03.2011, 14:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S