Pastai cu maioneza si usturoi

de Giana in Salate, 26 Iun 2014 | 18463 vizualizari

 

Prima data cand am mancat aceasta salata, pastaile erau tocate marunt si am crezut ca sunt ciuperci. Mi-a placut gustul si am adoptat-o imediat, mai ales iarna cand am pastai la congelator sau in camara.

 

INGREDIENTE

  • 300 g pastai proaspete
  • 2 catei de usturoi
  • maioneza (1 galbenus de ou, ulei, mustar, zeama de lamaie)
  • patrunjel verde sau marar proaspat
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai cu maioneza si usturoi:

Se curata pastaile, se spala si se pun la fiert in apa cu sare.

Intre timp se prepara maioneza dintr-un galbenus de ou, o lingurita de mustar, sare, piper. Uleiul se incorporeaza putin cate putin si se amesteca maioneza cu o lingura de lemn, pana obtinem cantitatea dorita. La sfarsit se adauga putina zeama de lamaie.

Dupa ce au fiert pastaile, cat sa se inmoaie putin, se scurg si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au racit se toaca la dimensiunea dorita.

Se piseaza usturoiul si se amesteca cu pastaile, maioneza si restul de condimente: sare, piper, verdeata tocata marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu maioneza si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Giana 1

30.06.2014, 08:52

Da, multumesc, imi place foarte mult

RoXx 1

21.10.2014, 12:46

Am incercat'o si e foarte buna

Giana 1

21.10.2014, 15:02

Multumesc Rox, e printre preferatele mele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salată de iarnă