Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de marianascarlat in Mancaruri de post, 22 Apr 2013 | 5600 vizualizari
portiadelumina 1
E interesantă combinaţia cu miere. Nu ştiu cât de indicată este încălzirea mierii la temperaturi ridicate (din câte ştiu eu, nu e indicat) dar poate eu sunt nebucătar, iar bucătarii englezi vor fi ştiind ei mai bine.
MotanLaOale 1
ionela2682 1
din cate stiu eu mierea devine toxica la temperaturi ridicate!!
marianascarlat 1
Padre nu stiu ce sa zic! Dar a fost buna!
Poate doar simpla, nu cu atata supa in ea!Oricum n-am avut nici o problema!
Bunica 1
E toxica pregatita la temperaturi ridicate ,dar nu faci in fiecare zi
diana_k 1
babi5 1
Inedit
deyutzky 1
Bucataras Monica 1
in aceasta combinatie nu l-am incercat , dar cred ca este bun
Zamfira 1
palpabil 1
cred ca e foarte bun
sa sti ca englezilor nu le place doar pastarnacul... manaca si foarte mult fish & chips
Stiam si de fish& cips, dar ficei mele nu-i place. In schimb pastarnacul cu miere i-a placut! Multumesc de comentariu!
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 20:19
de gaby_duceag 8
la 18:28
de Bucataras 6
la 15:45
de Caty 2
la 14:16
de bucatarasa 1
la 12:15
10 comentarii
de Miha 9
9 comentarii
8 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
Valclaudia
Rocsi
Bucataras Medi 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Cristi Roman 1
stelianaioana 1
teodora 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!