Paste bio cu nuci si scortisoara

de T I M E A in Paste, 17 Mai 2015 | 649 vizualizari

 

Ceea ce va prezint eu azi, este o reteta cat se poate de simpla si care imi aduce mereu aminte de copilarie. Si pentru ca am folosit paste bio semi-integrale si fructoza, recomand aceasta mancare sau desert ar putea spune unii, atat pentru diabetici cat si pentru cei care lupta zilnic cu kilogramele in plus. Sunt cu atat mai sanatoase pastele in aceasta combinatie cu cat si nucile contin grasimi sanatoase Omega 3.

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele sunt pentru doua portii:
  • 125 gr mini macaroane semi-integrale
  • 2 linguri nuca macinata
  • 2 lingurite fructoza
  • 1 lingurita rasa scortisoara
  • fulgi de migdale
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste bio cu nuci si scortisoara:

Ne trebuie doar cateva minute sa pregatim aceasta mancare, deci e si practica nu doar sanatoasa. 

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu putina sare, apoi strecuram pastele si le trecem pe sub un jet de apa rece.

Punem pastele intr-un vas, adaugam nuca macinata, fructoza si scortisoara si amestecam.

Servim pastele in boluri si presaram deasupra fulgi de migdale.

Sa aveti pofta!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paste bio cu nuci si scortisoara 381245
retete culinare - Paste bio cu nuci si scortisoara 381246
retete culinare - Paste bio cu nuci si scortisoara 381247
retete culinare - Paste bio cu nuci si scortisoara 381248
retete culinare - Paste bio cu nuci si scortisoara 381249
retete culinare - Paste bio cu nuci si scortisoara 381250

COMENTARII (15)

Gicuta69 1

18.05.2015, 08:12

MOKUSKA 1

18.05.2015, 13:08

ce interesante

mena29 1

18.05.2015, 18:00

Vreau si eu ca-mi plac mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21