Paste Carbonara

de Panacris in Fusilli, 6 Dec 2012 | 7223 vizualizari

COMENTARII (33)

Panacris 1

07.12.2012, 10:23

Laura si mie im plac pastele am tot mancat paste Carbonara, dar nu am stiut ca in compozitia sosului trebuie puse si oua Acu' am aflat de ce gustul celor savurate, la restaurant, era diferit de cum le gateam eu acasa Mereu mai invat cate ceva nou

Panacris 1

07.12.2012, 10:24

Dia Ptr tine prepar o noua portie, dupa ce trece postul

MonaMimi 1

07.12.2012, 11:25

Sim0na 1

07.12.2012, 14:40

Delicioase!!

tavi777 1

20.12.2012, 13:43

ai distrus pastele carbonarra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..astea numai carbonarra nu sunt...in carbonarra se pune putin unt grasime95% apoi feliile de bacon( nu 3 feluri de carnuri..mai ales salam!!!)dupa ce baconul e aproape rumenit se pune un amestec facut din ou si smantana se mai alsa 30 secunde se toarna pastele peste aceasta combinatie si se amesteca un pic apoi se stinge focul..atentie focul trebuie sa fie mic...se scot fierbinti pe farfurie si se rade parmezan

diaconta 1

20.12.2012, 13:51

Aoleuuuuuuuuuuu ma duc sa-mi ascund mancarea,ca vine Tavi si la mine )))))))))))

adasev12 1

20.12.2012, 13:58

Tavi, are drepate...asa se fac pastele carbonara in italia....dar hai sa fim indulgenti, aici, la noi, le mai adaptam...is bune si a sa

Panacris 1

20.12.2012, 14:14

Tavi , pai tocmai inseamna ca am reinventat carbonara . Inca nu am ajuns in Italia, sa le incerc pe cele originale Accept criticile! Si astept sa postezi reteta originala de carbonarra

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu pui, legume si branza de burduf, in lapte