Paste Carbonara

de JulyCris in Spaghete, 24 Apr 2014 | 3958 vizualizari

 

De Paste am avut musafiri.Pe sora mea impreuna cu sotul ei care este italian. Iar ei au zis sa faca niste paste carbonara.Asa cum se fac in Italia.Nici vorba de smantana,sau sos alb asa cum mananc eu la restaurantele noastre. Asa ca am trecut la treaba.Ca sa nu credeti ca am stat degeaba.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr spaghetti
  • 300 gr kaizer
  • 5 oua+2 galbenusuri
  • sare,piper
  • 20 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Fierbem spaghetele 10 miinute. Le scurgem de apa in care au fiert. 

Taiem kaizer-ul bucatele mici si-l punem intr-o tava mai mare sa-l prajim putin. Dupa ce s-a prajit, adaugam spaghettele si amestecam. Intr-un castronel batem ouale cu o furculita si le punem peste spaghette, amestecand continuu pana se fac ouale. Adaugam sare si piper dupa gust si...gata!

Mie mi-au placut 

 

TIPS-URI

1

Pozele nu sunt foarte reusite din cauza luminii.

RETETA IN IMAGINI

Paste Carbonara-0
Paste Carbonara-1

COMENTARII (11)

Luckycake 1

24.04.2014, 21:29

niciodata nu le refuz

raluca93 1

27.05.2014, 19:07

le adoor .. as manca toata ziua

robert_badica 1

13.07.2014, 20:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20