Paste carbonara reinventate

de cristeena20 in Paste, 14 Iul 2014 | 5013 vizualizari

 

Acest tip de paste porneste de reteta de paste carbonara. Doar ca eu m-am gandit sa ii fac unele adjustari si au iesit niste paste mmmm...de vis, delicioase, cremoase. Ce sa mai zic, trebuie sa incercati si voi si astept sa imi spuneti daca am dreptate.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet de paste penne
  • 150 gr bacon
  • cca 3-4 felii de presunto
  • 1 rosie
  • parmezan ras
  • 100 ml smantana dulce
  • 2 galbenusuri de ou
  • busuioc verde
  • sare, piper alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara reinventate:

Punem pastele la fiert.

Intr-o tigaie punem baconul taiat cubulete sa se prajeasca si cand prinde  culoare aduagam rosiile taiate si ele marunt. Amestecam si calim cca 3-5 minute. Adaugam si presunto pe care l-am taiat fidea . 

Pastele fierte in apa cu sare si putin ulei de masline se scurg (pastram  din apa in care au fiert) si le stropim cu putin ulei de masline , sa nu se prinda unele de altele. 

Le adaugam la baconul din tigaie, amestecand cu grija. Intre timp galbenusurile le amestecam cu tleul cu putina apa in care au fiert pastele si turnam peste paste, amestecand bine, la foc mic, adaugam si smantana dulce. Cu sarea avem grija deoarece baconul si sunca sunt sarate. Adaugam piper . Avem grija s anus e branzeasca smantana si oul . Lasam pe foc pana  se omogenizeaza pastele cu sosul si devin cremoase. Apoi stingem focul. Adaugam busuioc verde  si servim bineinteles cu parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara reinventate" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste Carbonara