Paste cu branza dulce

de MotanLaOale in Dulciuri, 18 Mai 2015 | 956 vizualizari

 

Un dulce usor de facut si foarte bun daca il mai si imbunatatesti cu ciocolata si capsuni.

 

INGREDIENTE

  • 300g paste
  • 400g branza de vaci
  • 2 oua
  • 5 linguri zahar
  • 3 linguri smantana
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 50g stafide
  • coaja rasa de lamaie
  • unt pentru uns tava
  • PENTRU DECOR:
  • ciocolata
  • capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza dulce:

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.

Se trec pe sub jet de apa rece si se pun la scurs.

Branza se amesteca cu ouale, zaharul, zaharul vanilat, smantana si coaja de lamaie.

Se amesteca pastele cu branza bine, bine.

Se tapeteaza o forma termorezistenta cu unt si se rastoarna amestecul in ea.

Se niveleaza si se introduce in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute.

Cand este rumenita usor, este gata.

Se lasa la racit.

Se portioneaza si se poate consuma.

Eu am presarat deasupra ciocolata si am pus cate doua capsuni.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate orna dupa gustul fiecaruia.

RETETA IN IMAGINI

Paste cu branza dulce-0
Paste cu branza dulce-1
Paste cu branza dulce-2
Paste cu branza dulce-3
Paste cu branza dulce-4
Paste cu branza dulce-5
Paste cu branza dulce-6
Paste cu branza dulce-7
Paste cu branza dulce-8
Paste cu branza dulce-9
Paste cu branza dulce-10
Paste cu branza dulce-11
Paste cu branza dulce-12
Paste cu branza dulce-13
Paste cu branza dulce-14

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

19.05.2015, 13:10

Multumesc

Cris2711 1

23.08.2015, 18:12

Am facut azi,ce bune au iesit

MotanLaOale 1

23.08.2015, 22:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04