Paste cu branza in diverse sortimente

de Gabitsa in Spaghete, 2 Sep 2014 | 3317 vizualizari

 

Aveam in dulap o punga de paste din Austria si nu stiam ce sa fac , asa ca m-am gandit sa le fac cu branza .

 

INGREDIENTE

  • o punga de paste de la Cambrio( puteti folosi orice tip de paste)
  • branza de vaci
  • branza de oi
  • marar
  • smantana
  • o caciulie de usturoi
  • 4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza in diverse sortimente:

Am pus intr-o cratita apa impreuna cu un varf de cutit de sare si am lasat pana aceasta a inceput a clocoti. Am pus pastele si am lasat pe foc pana acestea au fiert.

Intr-un castron am framantat branza de vaci impreuna cu cea de oi, am adaugat 2 oua, mararul tocat si cateva linguri de smantana. Intrucat pastele au fiert, le-am scurs si am adaugat compozitie peste acestea. 

Intr-o tigaie de prajit am tocat usturoiul si am pus la foc mic pana a inceput sa se rumeneasca. Am luat tigaia de pe foc si am adaugat 2 linguri de smantana dupa care am turnat tot in compozitie. Am amestecat si am turnat tot intr-un vas yena, dupa care am batut si cele 2 oua ramase si le-am turnat peste compozitie.

Am dat la cuptor si am asteptat sa se rumeneasca

 

COMENTARII (8)

reisnaor_2006 1

02.09.2014, 12:48

Bya Ralu 1

02.09.2014, 13:47

Rocsi 1

03.09.2014, 10:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L