Paste cu branza, mere si stafide

de mirela0911 in Paste, 22 Oct 2015 | 3251 vizualizari

 

E un fel de vargabeles, doar ca am adauga si cateva mere. Au fost delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 400 g taitei lati
  • 400 g branza de vaci
  • 120 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lgt coaja rasa de lamaie
  • 100 g stafide
  • 4 mere
  • 2-3 linguri pesmet
  • unt pentru uns tava
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza, mere si stafide:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se strecoara, se clatesc sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga. 

Intr-un vas incapator se amesteca branza cu zaharul, zaharul vanilat si ouale. Se adauga coaja de lamaie, stafidele si merele curatate si taiate cubulete mici. Se amesteca bine apoi se pun pastele peste branza. Se omogenizeaza bine.

Tava se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se toarna amestecul de paste in tava, se niveleaza si se presara deasupra peset. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa cca 35-40 de minute. Se raceste dupa care se portioneaza si se serveste.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

In locul merelor se pot pune alte fructe pe care le preferati.

2

Se poate servi ca atare sau alaturi de gemul preferat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza, mere si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

-Licurici- 1

23.10.2015, 08:41

Merisor 1

23.10.2015, 09:44

Yummmm, trebuie sa mai facem si noi din astea!

anca_rm 1

23.10.2015, 11:25

foarte bune si cred ca aromate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
''Pizza di spaghetti''