Paste cu brocolli si Camembert

de mihaelar63 in Paste, 24 Feb 2015 | 3450 vizualizari

 

Mereu m-am ferit a aduga legume la paste , doar carnita si sunculita sunt mai bune . Dupa aceasta experienta se schimba situatia . Pastele cu legume sunt delicioase si au un colorit frumos .

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 250 gr brocolli
  • 250 gr sunca semi-afumata
  • 1 morcov
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingurita oregano
  • 125 gr branza Camembert
  • 125 gr smantana
  • 1 lingura unt - optional
  • codite ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu brocolli si Camembert:

  1. Se pun la fiert pastele in apa cu sare respectand timpul de fierbere de pe pachet . Eu mereu le tin mai putin daca in final vor fi gatite cu sos .
  2. Brocolli se opareste in acelasi vas in care fierb pastele . Este mai rapid si mai economicos .
  3. Scurgeti pastele si brocolli intr-o sita .
  4. Curatati morcovii si usturoiul . Spalati ceapa verde .
  5. Taiati morcovul julien fin [ fasii ] si il puneti la calit  impreuna cu usturoiul feliat in ulei de masline . Folositi o tigaie Wok incapatoare .
  6. Adugati la calit si sunca .La sfarsit se pun si coditele de ceapa verde taiate marunt.
  7. Se  pune  smantana si branza moale Camembert rupta bucatele mai mici .
  8. Condimentati cu sare si piper , adugati oregano . Amestecati pana branza se omogenizeaza in sos .
  9. Incorporati pastele si brocolli in sos si serviti preparatul cat este cald .

TIPS-URI

1

Daca doriti un sos mai catifelat adugati la sos si unt . Eu m-am abtinut .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu brocolli si Camembert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (23)

Andra_Constantinescu 1

25.02.2015, 08:26

mirela0911 1

25.02.2015, 19:38

Tare bine arata!

geoline 1

26.02.2015, 14:19

delicioase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste tagliatelle cu sos alb ciuperci