Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar

de Ina in Mancaruri de post, 27 Noi 2013 | 1680 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet tagliatelle cu busuioc
  • 500 g ciuperci proaspete
  • o capatana de usturoi
  • 400 g pasta iute de gogosar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Curatam ciupercile, le spalam si le feliem grosier.

Curatam si feliem usturoiul.

Punem la fiert sosul iute de gogosar, apoi adaugam ciupercile si usturoiul feliat, lasand sa fiarba totul pana se patrund bine ciupercile. Potrivim gustul de sare.

Cand tagliatellele sunt fierte, le scurgem  si le servim alaturi de sosul de gogosar cu ciuperci . 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar 281192
retete culinare - Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar 281193
retete culinare - Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar 281194
retete culinare - Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar 281195
retete culinare - Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar 281196
retete culinare - Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar 281197
retete culinare - Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar 281198
retete culinare - Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar 281199
retete culinare - Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar 281200
retete culinare - Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar 281201
retete culinare - Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar 281202

COMENTARII (27)

Krystyan Trendy 1

28.11.2013, 09:36

foarte gustoase

Sylvia 1

28.11.2013, 11:44

super gustoase

laura_n 1

29.11.2013, 20:55

de nota 20!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D