Paste cu carne de pui si sos bechamel

de mirela0911 in Paste, 7 Dec 2011 | 5387 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste fainoase (eu am avut spirale)
  • 2 lg unt
  • 1 lg faina
  • cca 500 ml lapte
  • sare, piper
  • nucsoara
  • 50 g cascaval
  • un piept de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne de pui si sos bechamel:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se dau sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.

Pieptul de pui se fierbe in apa cu putina sare (am avut de la tzara), apoi se taie cubulete.

Intr-o craticioara se pune untul la topit apoi se adauga faina amestecandu-se pana se ingroasa. Se adauga laptele treptat amestecand cu un tel sa nu faca cocoloase. Se condimenteaza cu sare si piper, se lasa sa dea cateva clocote, apoi se adauga si nucsoara dupa gust.

Intr-un vas de yena se pune un rand de paste, carne, sos si iar un rand de paste, restul de carne si sos. Se da la cuptor pentru cateva minute, se rade deasupra cascavalul si se ma da inca 5 minute la cuptor. Se serveste cald.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Paste cu carne de pui si sos bechamel-0
Paste cu carne de pui si sos bechamel-1
Paste cu carne de pui si sos bechamel-2
Paste cu carne de pui si sos bechamel-3

COMENTARII (14)

mirela0911 1

08.12.2011, 20:21

Fetelor va multumesc haideti ca va servesc pe toate

krinakrina 1

29.12.2011, 19:19

aaaa, nucsoara si sos alb...mai vreau...

mirela0911 1

30.12.2011, 11:41

Mersi Krina a fost intr-adevar bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04