Paste cu carne - Furnici in copac

de ianculubita in Vita, 7 Aug 2013 | 1731 vizualizari

 

Neavand ce face,am facut o reteta mai complicata dar s-a meritat;complicata nu a fost de loc dar daca nu avem ce ne trebuie,ni se pare complicata;daca ati facut-o si voi probabil stiti cat este de gustoasa iar titlul retetei mi s-a parut foarte interesant.

 

INGREDIENTE

  • 1punga taitei de orez
  • 500g carne tocata de vita
  • 1ceapa
  • 3catei de usturoi
  • 1lingurita pudra de ghimbir
  • 2cm radacina de ghimbir
  • 1-2ardei iuti
  • 5linguri sos soya
  • 1lingura sos de stridii
  • 2linguri otet de orez
  • ciuperci negre
  • ulei de soya
  • sare
  • piper
  • frunze de ceapa verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne - Furnici in copac:

Calim in ulei ceapa,usturoiul si ghimbirul toate tocate marunt;

adaugam ciupercile feliate,ardeiul iute tocat sau intreg daca este mic,apoi carnea;

dupa ce s-au rumenit si a scazut sucul de la carne si ciuperci adaugam sosul soya,de stridii,otetul de orez,ghimbir pudra,sare daca e nevoie,amestecam bine iar dupa cateva minute oprim focul;

punem taiteiii intr-un castron,rasturnam apa fiarta cu sare cat sa-i cuprinda,acoperim si dupa 20-30min scurgem apa,amestecam cu sosul de carne mai potrivim de gust si servim pe farfurie cu piper proaspat macinat si frunze de ceapa verde taiate marunt.

 

RETETA IN IMAGINI

Paste cu carne - Furnici in copac-0
Paste cu carne - Furnici in copac-1
Paste cu carne - Furnici in copac-2
Paste cu carne - Furnici in copac-3
Paste cu carne - Furnici in copac-4
Paste cu carne - Furnici in copac-5
Paste cu carne - Furnici in copac-6
Paste cu carne - Furnici in copac-7

COMENTARII (5)

Corinuta

Corinuta 1

07.08.2013, 10:18

ce faine sunt!

babi5

babi5 1

07.08.2013, 16:28

ianculubita

ianculubita 1

07.08.2013, 17:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!