Paste cu carne tocata si mazare

de Alina26 in Penne, 25 Sep 2013 | 3017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata amestec
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 tulpina de telina verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 100g mazare congelata
  • 2 pahare de apa
  • sare
  • piper
  • 100g pasta(penne)
  • parmezan ras
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne tocata si mazare:

1.Punem  ulei la incins intr-o tigaie.

2.Am curatat legumele,le-am tocat marunt si le-am pus la calit.

3.Cand s-au inmuiat putin legumele,am adaugat carnea si am lasat sa scada zeama.Am pus paharul de vin,am lasat sa se evapore si apoi am pus doua pahare de apa si am lasat sa fiarba timp de o ora la foc mic.

4.Inainte cu 10 minute am adaugat mazarea si am lasat sa scada toata apa si am lasat sa se prajeasca foarte putin carnea.

5.Am fiert pasta,am pus putina carne,am mestecat si am servit cu parmezan.

Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice fel de pasta.

2

Portia de pasta este pentru o persoana,dar sosul cu carne tocata si mazare este pentru 5-6 persoane.

RETETA IN IMAGINI

Paste cu carne tocata si mazare-0
Paste cu carne tocata si mazare-1
Paste cu carne tocata si mazare-2
Paste cu carne tocata si mazare-3
Paste cu carne tocata si mazare-4
Paste cu carne tocata si mazare-5
Paste cu carne tocata si mazare-6
Paste cu carne tocata si mazare-7
Paste cu carne tocata si mazare-8
Paste cu carne tocata si mazare-9

COMENTARII (12)

Rocsi

Rocsi 1

25.09.2013, 20:10

babi5

babi5 1

25.09.2013, 20:49

Alina26

Alina26 1

25.09.2013, 21:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!