Paste cu cerneala de sepie si ciuperci

de ianculubita in Paste, 10 Ian 2014 | 1777 vizualizari

 

Tot inainte de sarbatori a avut LIDL niste oferte cu reduceri,foarte convenabile si am luat si eu cate ceva.
Aceste paste le-am luat din curiozitate,as mai fi vrut dar nu mai erau pentru ca sunt bune rau!!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga paste cu cerneala de sepie
  • 250 g ciuperci pleutorus
  • 1 borcan sos de trufe
  • 2 linguri ulei de masline
  • Garnitura
  • 2 bucati de ton alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu cerneala de sepie si ciuperci:

Punem pastele sa fiarba intr-un vas cu apa si putina sare pentru 8-10 minute. In acest timp ciupercile curatate daca e cazul, taiate marunt, le calim in ulei incins. Pastele dupa ce au fiert, le scurgem apoi le amestecam cu ciupercile, sosul de trufe si le servim pe farfurie alaturi de creveti sotati, peste fiert, gratar...

 

RETETA IN IMAGINI

Paste cu cerneala de sepie si ciuperci-0
Paste cu cerneala de sepie si ciuperci-1
Paste cu cerneala de sepie si ciuperci-2
Paste cu cerneala de sepie si ciuperci-3
Paste cu cerneala de sepie si ciuperci-4
Paste cu cerneala de sepie si ciuperci-5
Paste cu cerneala de sepie si ciuperci-6
Paste cu cerneala de sepie si ciuperci-7

COMENTARII (9)

ianculubita

ianculubita 1

11.01.2014, 08:50

mihaelar63

mihaelar63 1

11.01.2014, 09:04

Da si eu am luat tot felul de paste de la Lidl . Imi plac mult sunt mai ... altfel Ma tenteaza codul alb

ianculubita

ianculubita 1

11.01.2014, 10:08

Codul alb are carnea mai ferma decat celelalte coduri(negru si argintiu);parerea mea e ca merge mai bine fiert iar prajit trebuie consumat imediat,altfel se intareste

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!